66,10 

Esse Sensitive Eye Creamin hellävaraiset ja kosteuttavat ainesosat ravitsevat herkkää silmänympärysihoa.

Albizia-uute kohottaa yläluomia, vähentää hienoja juonteita ja turvotusta. Sen on osoitettu parantavan kollageenisynteesiä 256 % ja elastiinisynteesiä 229 %. Tämä auttaa estämään kapillaarien repeytymistä ihon pinnan alla olevissa verkostoissa ja ennaltaehkäisee ryppyjen syntymistä.
Myrothamnus-uute – voi lisätä ihon kosteutusta 28 % 2 tunnin kuluessa yhdestä käyttökerrasta, sillä on todettu olevan erittäin nopea kosteuttava vaikutus, joka kesti vähintään 8 tuntia. Se on tehokas antioksidantti, ja sen polyfenolipitoisuus on korkea, mikä antaa sille erinomaiset suojaavat ominaisuudet ja torjuu vapaita radikaaleja tehokkaammin kuin muut ihonhoidossa yleisesti käytetyt antioksidantit.
Hyaluronihappoa on lisätty tuotteeseen sen erittäin kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi.

Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Cetearyl Alcohol, Squalane, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Myrothamnus Flabellifolia Extract, Albizia Julibrissin Bark Extract, Darutoside, Glyceryl Stearate Citrate, Sucrose Stearate, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root Extract, Inulin, Lactobacillus, Lactobacillus Ferment, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Aqua (Water), Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Sodium Phytate, Dehydroacetic Acid, Sodium Anisate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Gamma Decalactone

*ingredients from organic farming
99% of the total ingredients are from natural origin
86% of the total ingredients are from organic farming

1 varastossa