158,00 

Ryppyjen ja juonteiden siloitusta ikääntyvälle iholle!

Essen vastaus nopeaan ryppyjen vähentämiseen on hyödyntää luonnollista kasviperäistä ainesosaa Mafane-uutetta, joka rentouttaa ihonalaisia lihaksia Botoxin tapaan. Vaikutus kestää 24 tuntia, mutta seerumilla on myös pitkäaikainen vaikutus säännöllisesti päivittäin käytettynä.

Riippumattomat testit ovat osoittaneet, että tämä tuote vähentää ryppyjen syvyyttä 17 % 28 päivässä, ja 100 %:lla koehenkilöistä koki saaneensa positiivisia tuloksia tuotteen käytöllä.
Pehmittää nopeasti ryppyjä rentouttamalla kasvojen lihaksia. Ensimmäiset vaikutukset näkyvät 2 tunnin kuluttua, ja vaikutus kumuloituu, jos tuotetta käytetään joka aamu.

Inuliini ja alfaglukaaniligosakkaridit ovat ravintoa iholle hyödyllisille mikrobeille. Seerumissa käytetään Lactobacillus-lajia, joiden solut on hajoitettu ja suodatettu. Tämä uute voi muuttaa ihon mikrobipopulaatioota, koska sillä on antimikrobinen vaikutus opportunistisiin mikrobeihin. Se sisältää myös kokonaisia probioottisia soluja, jotka pystyvät telakoitumaan keratinosyyttien sitoutumiskohtiin, nämä solut eivät ole enää eläviä. The metabolites in the fermentation “broth” are also included. Keskeinen vaikutus on edistää iholle suotuisten bakteerilajien kolonisaatiota/lisääntymistä.
Pirunkourauuttella on saatu poikkeuksellisia tuloksia sen kyvystä suojata ihon elastiinia ja kollageenia.
Kigelia-uute vaikuttaa kiinteyttävästi ihoon. Tulokset näkyvät kahden viikon jatkuvan käytön jälkeen.
Tuotteen hyaluronihappopitoisuus on poikkeuksellisen korkea – korkeimmalla turvallisella rajalla. Hyaluronihapolta voidaan odottaa maksimaalista kosteuttavaa ja ryppyjä ehkäisevää vaikutusta.

1 varastossa