136,10 

”Silmänympärysvoiteiden Rolls Royce!”

Monipuolinen voide silmänympärysihon ongelmakohtiin: juonteisiin, tummiin silmänalusiin ja turvotukseen.

Useimmat silmien alla olevat pigmentaatio-ongelmat johtuvat tulehduksen jälkeisestä hyperpigmentaatiosta – erityisesti tummemmalla iholla. Bellis Perennis -uute vaikuttaa tähän vähentämällä melanosomien siirtymisnopeutta melanosyyteistä normaaleihin ihosoluihin. Kukin melanosyytti on kosketuksissa noin 36 ihosolun kanssa ja luovuttaa melanosomeja kaikkiin niihin. Tämä estyy suurelta osin ja pigmentaation aiheuttamille tummille silmänalusille saavutetaan voimakas vaalentava vaikutus.
Albizia-uute kohottaa yläluomia sekä vähentää juonteita ja turvotusta. Sen on osoitettu parantavan kollageenisynteesiä 256 % ja elastiinisynteesiä 229 %. Tämä auttaa estämään kapillaarien repeytymistä silmän alla olevissa hauraissa verkostoissa. Se vähentää myös silmänympärysalueen juonteita 14-33 % kahdessa viikossa.
Tuotteeseen on lisätty Inuliinia ja alfa-glukaani-oligosakkarideja, jotka mikrobien avulla vaikuttaavat iholla tulehdusta vähentävästi ja tehosatavat ihon suojabarräärin toimintaa.
Probioottiuutteet – BIOME+ LEVEL 2 + 3 the Eye Contour Creamin probioottiset Lactobacillus -lajit parantavat ihon synergistisiä mikrobipopulaatioita vaikuttamalla antimikrobisesti opportunistisiin mikrobeihin. Kokonaisvaikutus parantaa ihon kuntoa, kosteutusta ja ihon T-liitosten voimakkuutta ja lukumäärää.
Pirunkourauute auttaa ihon elastiinin ja kollageenin suojaamisessa.
Kigelia-uutteella on voimakas ihoa kiinteyttävä vaikutus. Tulokset näkyvät kahden viikon jatkuvan käytön jälkeen.
Tuotteen hyaluronihappopitoisuus on korkea. Se kosteuttaa voimakkaasti ja ehkäisee hienoja ryppyjä ja juonteita. Hyaluronihappo on sisällytetty korkeimmalla tasolla, jonka Esse on katsonut turvalliseksi käyttää silmänympärysiholla.

1 varastossa