Kauneushoitolamme Joensuun keskustassa, Carelicumin sisäpihan suojisa. Hoitoajan voit varata kätevästi nettiajanvarauksesta tai soittamalla. Lämpimästi tervetuloa!

Varaa aika tästä

Kauneushoitolamme on erikoistunut ekologiseen ja luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon. Hoitolamme rauhallisessa ja maanläheisessä tunnelmassa pääset nauttimaan kokonaisvaltaisesta, rentouttavasta hoitoelämyksestä, jonka aikana keskitymme pelkästään sinun hyvinvointiisi.

Miksi luonnon-
kosmetiikkaa?

Luonnonkosmetiikkaa käyttämällä vältyt altistumasta suurelle joukolle synteettisiä kemikaaleja, kuten säilöntä- ja väriaineet ja synteettiset hajusteet, joiden mahdollisia terveysvaikutuksia ei vielä edes tiedetä.

Luonnonkosmetiikka on taatusti eläinkokeetonta ja tuotteiden koko elinkaari, sen valmistuksesta tyhjän pakkauksen kierrättämiseen, kuormittaa mahdollisimman vähän ympäristöä. Luonnonkosmetiikka ei sisällä myöskään vesistöille haitallisia mikromuoveja, vaan sen raaka-aineet ovat mahdollisimman nopeasti ja täydellisesti biohajoavia.

Esse
– Probioottista ihonhoitoa

Esse on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta.

Esse-tuotteet ovat tieteellisesti kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille – prebioottien, probioottien ja muiden aktiivisten raaka-aineiden avulla saat ihosi takaisin parhaimpaansa. #rewild #rewildyourskin #esseskincare

Luonnonkosmetiikan myymälä

Hoitolapalveluiden lisäksi meiltä löytyy myymälä,
joka palvelee arkisin klo 12.00-17.00.

Valikoimastamme löytyy mm. Essen, Djusien ja
Patykan ihonhoitotuotteita, Frantilan eteerisiä
öljyjä sekä luonnonkosmetiikan meikkejä
Esseltä ja Avril- merkiltä.

Teemme kaikki kasvohoidot laadukkaalla, probioottisella Esse -tuotesarjalla. Essen kasvohoidoissa valitsemme sinun ihollesi sopivimman hoidon. Herkälle iholle suosittelemme ensimmäiseksi hoitokerraksi lymfakasvohoitoa.

Anna itsellesi hetki aikaa ja tule hemmoteltavaksi!