Vartalohoidot

Eco Beautyn monipuolisesta vartalohoitojen valikoimasta löydät varmasti sinulle sopivan, etsitpä sitten rentouttavaa hemmotteluhierontaa tai haluat tehostaa aineenvaihduntaasi.

Tutustu tarjontaamme ja kysy lisää!

Täydentävät Hyvän Olon Hoidot

Aromaattinen vartalo- & kasvohoito
Kehoa ja mieltä hellivä hoitokokonaisuus, joka sisältää rentouttavan kokovartalohieronnan eteerisillä öljyillä sekä kosteuttavan kasvohoidon hoitotuotteineen. Eteeriset öljyt valitaan yksilöllisesti kehon ja mielen tilan mukaan. n. 2 h
150€
SUKLAAUNELMA
Suklaan huumaa vartalon- ja kasvohieronnan muodossa. Koko vartalo hierotaan ihoa hoitavalla suklaaseoksella, jonka jälkeen siirrytään kosteuttavaan kasvohoitoon. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen. Pääset käymään suihkussa hoidon jälkeen, joten varaathan aikaa riittävästi.
Hoitoaika n. 2 h
150 €
HARMONIAHETKI
Rauhoittava ja ajatuksia kirkastava kokonaisuus, joka aloitetaan intialaisella päähieronnalla. Tästä siirrytään yksilöllisesti räätälöityyn, hemmottelevaan kasvohoitoon.
Hoitoaika n. 1 h 30 min
120€
LUKSUSHETKI
Ihana hoitokokonaisuus, joka pitää sisällään jalkakylvyn, jalkojen kuorinnan sekä hemmottelevan vartalohieronnan huipentuen kosteuttavaan kasvohoitoon.
Hoitoaika n. 2 h
150€
HEMMOTTELUPAKETTI
Esse kasvohoidon ja jalkahoidon yhdistelmä.
Sisältää kulmien siistimisen.
Hoitoaika n. 2 h- 2 h 30 min
150€
KUNINKAALLINEN HEMMOTTELUHOITO
Hoito sisältää kuumakivihierontaa jaloille, selälle ja käsille.
Upean elämyksen kruunaa kosteuttava kasvohoito.
Hoitoaika n. 1h 30 min.
120€
ESSE KASVOHOITO + REIKI-ENERGIAHOITO
Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeeseen. Hoito voi olla rauhoittava, kosteuttava, kirkastava, elvyttävä tai tasapainottava. Reikihoito antaa elinvoimaa vahvistaa immuunijärjestelmää. Hoitoaika 1h 30min.
120€
REIKI-ENERGIAHOITO
Reiki on japanilaisen Mikao Usuin 1920-luvulla kehittämä energiahoito, jossa kanavoidaan universaalia Ki-energiaa hoidettavalle. Reiki-energiahoito on myös chakra-hoitoa, joka tasapainoittaa kehon energiakeskuksia eli chakroja. Hoito on turvallinen ja lempeä hoito, joka sopii kaikille. hoitoaika 1h
55€

Vartalohoidot

Intialainen päänhieronta
Rauhoittava ja ajatuksia kirkastava hoito vilkastuttaa verenkiertoa, helpottaa päänsärkyä ja migreeniä sekä helpottaa jännityksiä. Hoidossa käsitellään yläselkää, hartiaseutua, olkavarsia, niskaa, kallonpohjaa ja päänaluetta. Lisäksi painellaan päänalueen akupisteitä ja heijastealueita. Hoito tehdään istuma-asennossa. 

Hoitoaika n. 45 min

50 €
Laavakivien kosketus
Rentouttavassa hemmotteluhetkessä hierotaan selkä, niska-hartiaseutu, kädet ja kasvot lämpimiä kiviä käyttäen.
Hoitoaika n. 45 min
55 €
Selän ihonpuhdistus
Hoitoon kuuluu selän pintapuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä, naamio ja loppuvoiteet.
Hoitoaika n. 1 h
55 €
Lämmin lähde
Hemmotteleva kokovartalohieronta hoitavalla öljyllä. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja siten parantaa lihasten hapensaantia.
Sisältää kuivaharjauksen.
Hoitoaika n. 1 h 10 min
75 €
Hot Stone – kuumakivihieronta
Ylellinen kokovartalohieronta, joka tehdään lämpimillä kivillä. Hieronta tasapainottaa hermoston toimintaa,
laukaisee tehokkaasti stressiä, purkaa lihasjännityksia ja parantaa koko elimistön vointia ja toimintaa.
Hoitoaika n. 1 h 10 min
85 €
AROMAATTINEN VARTALOHIERONTA ETEERISILLÄ ÖLJYILLÄ
Sulje silmäsi ja vastaanota kokonaisvaltaisesti rentouttava lihasjännityksiä laukaiseva hierontakokemus. Anna itsellesi lupa olla läsnä tässä hetkessä ja ottaa vastaan eteeristen öljyjen hyväätekevä vaikutus. Hoidossa hierotaan jalat, kädet, selkä ja hartiasetu. Hoito aika n. 1h 10min
80 €

Opiskelija-alennus kaikista -15 % normaalihintaisista hoidoista ja -10 % tuotteista (ei koske lahjakorttiostoksia).

HUOM! Vasta hoitopäivänä perutusta ajasta veloitamme puolet varatun hoidon hinnasta ja kokonaan peruuttamattomasta koko hoidon hinnan.

Hinnanmuutokset astuvat voimaan 1.11.2019