Kasvohoidot

Eco Beautyn ekologiset hemmottelevat kasvohoidot naisille sekä miehille. Jos et löydä mieleistäsi hoitoa, tai haluat räätälöidä itsellesi sopivan hoitopaketin, ota rohkeasti yhteyttä!

Kasvohoidot

ESSE PERUSKASVOHOITO
Probioottinen kasvohoito ihosi tarpeiden mukaisesti. Hoito voi olla Kosteuttava / Tasapainottava / Syväpuhdistava / Korjaava / Rauhoittava. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan,kasvo-hartia hieronnan, kasvo- ja silmänympärysnaamion ja ihon tarpeen mukaiset tehotuotteet. Sisältää kulmien siistimisen.
Hoitoaika n. 1 h
89€
ESSE DETOX IHONPUHDISTUS
Kasvohoito erityisesti epäpuhtaalle ja rasvaisuuteen taipuvalle iholle. Ihonpuhdistus mekaanisesti ja/tai ultraäänilaitteella. Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, tasapainottavan hoitoseerumin, kasvo- ja silmänympärysnaamion ja loppuvoiteet.
Sisältää kulmien siistimisen.
Hoitoaika n. 1 h
89 €
ESSE ERIKOISKASVOHOITO
Hoito voi olla Kosteuttava/Tasapainottava/Kirkastava/Syväpuhdistava/ Vahvistava ihon tarpeen mukaan. Hoito sisältää hoidon tarpeen mukaisen hieronnan ja tehoampullin.
Hoitoaika n. 1h 15 min
95€
ESSE TEHOKASVOHOITO
Kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokemus. ESSEn Sensitive/Ageless/Antioxidant boost hoito voi olla ihoa kirkastava, rauhoittava, anti-age vaikutteinen tai ihoa hellivä, runsaasti omega-rasvahappoja sisältävä hoito.
Sisältää tehoampullin.
Hoitoaika 1 h 30 min
110€
Tähtisilmät
Elvyttävän monitehoinen ja kosteuttava silmänympärysalueen hoito, joka vähentää turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia ja silottaa juonteita. Sisältää alkupuhdistuksen, silmänympärysiholle kuorinnan, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteet.
Hoitoaika n. 40 min.
*) Kasvohoidon yhteydessä 35 €
45€
PROVIDA BASIC KASVOHOITO
Lempeä klassinen luomukasvohoito, joka toteutetaan ihon yksilöllisiä tarpeita mukaillen ihon kuivuutta, herkkyyttä, tulehduksellisuutta epäpuhtautta tai öljyisyyttä tasapainottaen. Sisältää tarpeen mukaan mekaanisen puhdistuksen ja kulmien siistimisen.
Hoitoaika n. 1 h
85 €
KASVOHOITO LYMFA HIERONNALLA
Rentouttava hoitokokemus, joka rauhoittaa ihoärsytyksiä, poistaa turvotuksia ja aktivoi ihon uudistumista. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, yksilöllisen tehotuotteen ja hieronnan.
Lisähintana tehonaamio + 10 €
Hoitoaika n. 1 h
65 €
RUUSUSEN KAUNEUSUNI
Kosteuttava ja rentouttava kasvohoito.
Ei sisällä ihonpuhdistusta.
Hoitoaika n. 45 min
55 €
SUKLAAKASVOHOITO
Ripaus ylellisyytta ja hyvinvointia kasvoille suklaakasvohoidolla. Sisältää pintapuhdistuksen, kaakaokuorinnan, hieronnan suklaaseoksella ja loppuvoiteet.
Ei sisällä ihonpuhdistusta.
Hoitoaika n. 45 min
55 €
JUNIOR KASVOHOITO
Alle 18-vuotialle suunnattu kasvohoito ihonhoidon ohjauksella. Suosittelemme sarjahoitoa parhaimman lopputuloksen saamiseksi. Sarjahoito 3 x 50 € sisältäen kotihoitotuotteet.
Hoitoaika n. 45 min
50 €
MIESTEN KASVOHOITO
Selän rentoutushoidon ja ESSE kasvohoidon yhdistelmä.
Hoitoaika n. 1 h
89 €

Opiskelija-alennus kaikista -15 % normaalihintaisista hoidoista ja -10 % tuotteista (ei koske lahjakorttiostoksia).

Huomioithan, että vasta hoitopäivänä perutusta ajasta veloitamme puolet varatun hoidon hinnasta ja kokonaan peruuttamattomasta koko hoidon hinnan.