Kasvohoidot

Kaikki kasvo- ja muut hoidot tehdään sertifioidulla luonnonkosmetiikalla. Essen tuotteet luovat iholle ympäristön, joka suosii hyödyllisten mikrobien kasvua. Se käyttää sekä prebiootteja ravitakseen valikoituja hyviä mikrobeja että ELÄVIÄ probioottisia mikrobeja kahdessa seerumissaan tehdäkseen funktionaalisia muutoksia ihon mikrobiomiin. Tehokasta ja hellävaraista hoitoa ihollesi.

Kasvohoidot

LYMFAKASVOHOITO
Rentouttava hoitokokemus, joka rauhoittaa ihoärsytyksiä, poistaa turvotuksia ja aktivoi ihon uudistumista. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, yksilöllisen tehotuotteen ja hieronnan. Lisähintana silmänympärys,- ja kasvonaamio + 10 €.
Hoitoaika ilman naamioita n. 45-min, naamioiden kanssa n.1h.
70 €
RUUSUSEN KAUNEUSUNI
Kosteuttava ja rentouttava kasvohoito.
Ei sisällä ihonpuhdistusta.
Hoitoaika n. 45 min
60 €
SUKLAAKASVOHOITO
Ripaus ylellisyytta ja hyvinvointia kasvoille suklaakasvohoidolla. Sisältää pintapuhdistuksen, kaakaokuorinnan, hieronnan suklaaseoksella ja loppuvoiteet.
Ei sisällä ihonpuhdistusta.
Hoitoaika n. 45 min
60 €
JUNIOR KASVOHOITO
Alle 18-vuotialle suunnattu kasvohoito ihonhoidon ohjauksella. Suosittelemme sarjahoitoa parhaimman lopputuloksen saamiseksi. 3 tai 5 x sarjahoito 180€/300€ sisältäen kotihoitotuotteen.
Hoitoaika n. 1 h
65 €
MIESTEN KASVOHOITO
Hoito tehdään yksilöllisesti, ihotyyppi ja mahdolliset toiveet huomioiden. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus.
Hoitoaika n. 1 h
85 €
ESSE PERUSKASVOHOITO
Probioottinen kasvohoito ihosi tarpeiden mukaisesti. Hoito voi olla Kosteuttava / Tasapainottava / Syväpuhdistava / Korjaava / Rauhoittava. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvo-hartiahieronnan, kasvo- ja silmänympärysnaamion ja ihon tarpeen mukaiset tehotuotteet. Tarvittaessa kulmien siistiminen.
Hoitoaika n. 1 h
85€
ESSE DETOX syväpuhdistava kasvohoito

Tunnin syväpuhdistava Esse-hoito + mekaaninen ja/tai ultraäänilaitteella perustuva huokosten puhdistus. Kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, tasapainottavan hoitoseerumin, kasvonaamion ja loppuvoiteet. Hoitoaika n. 1h 15min

99 €
ESSE ERIKOISKASVOHOITO
Hoito voi olla kosteuttava/tasapainottava/kirkastava/syväpuhdistava/vahvistava ihon tarpeen mukaan. Hoito sisältää hoidon tarpeen mukaisen hieronnan ja tehoampullin.
Hoitoaika n. 1h 15 min
99€
ESSE TEHOKASVOHOITO
Kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokemus. ESSEn Sensitive/Ageless/Antioxidant boost hoito voi olla ihoa kirkastava, rauhoittava, anti-age vaikutteinen tai ihoa hellivä, runsaasti omega-rasvahappoja sisältävä hoito.
Sisältää tehoampullin.
Hoitoaika 1 h 30 min
120€
Tähtisilmät
Elvyttävän monitehoinen ja kosteuttava silmänympärysalueen hoito, joka vähentää turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia ja silottaa juonteita. Sisältää alkupuhdistuksen, silmänympärysiholle kuorinnan, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteet.
Hoitoaika n. 45 min.
*) Kasvohoidon yhteydessä 35 €
45€

Opiskelija-alennus kaikista -15 % normaalihintaisista hoidoista ja -10 % tuotteista (ei koske lahjakorttiostoksia).

Huom! Vasta hoitopäivänä perutusta ajasta veloitamme puolet varatun hoidon hinnasta ja kokonaan peruuttamattomasta koko hoidon hinnan.

Hinnanmuutokset astuvat voimaan 1.11.2019