PROBIOOTTINEN KASVOHOITO

Esse tuotteet tasapainottavat ja rauhoittavat helposti reagoivaa ihoa, nuoren akneihoa, ärtynyttä couperosaa, atopiaa, perioraalidermatiittia, tai erilaisista ihottumista kärsivää herkkää ihoa.

Kasvohoidot

LYMFAKASVOHOITO
Rentouttava hoitokokemus, joka rauhoittaa ihoärsytyksiä, poistaa turvotuksia ja aktivoi ihon uudistumista. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, yksilöllisen tehotuotteen ja hieronnan. *Lisähintana silmänympärys,- ja kasvonaamio + 10 €.
Hoitoaika ilman naamioita n. 45-min, naamioiden kanssa n.1h.
70€

80€*

RUUSUSEN KAUNEUSUNI
Kosteuttava ja rentouttava kasvohoito. Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, naamion, rentouttavan hieronnan kasvoille ja niskahartia seudulle.
Ei sisällä mekaanista ihonpuhdistusta. Hoitoaika n. 45 min
60 €
SUKLAAKASVOHOITO
Ripaus ylellisyytta ja hyvinvointia kasvoille suklaakasvohoidolla. Sisältää pintapuhdistuksen, kaakaokuorinnan, hieronnan suklaaseoksella ja loppuvoiteet.
Ei sisällä mekaanista ihonpuhdistusta.
Hoitoaika n. 45 min
60 €
JUNIOR KASVOHOITO
Alle 18-vuotialle suunnattu kasvohoito ihonhoidon ohjauksella. Suosittelemme sarjahoitoa parhaimman lopputuloksen saamiseksi. 3 tai 5 x sarjahoito 180€/300€ sisältäen kotihoitotuotteen.
Hoitoaika n. 1 h
65 €
Opiskelija-alennus kaikista -15 % normaalihintaisista hoidoista ja -10 % tuotteista (ei koske lahjakorttiostoksia).

.

Huom! Vasta hoitopäivänä perutusta ajasta veloitamme puolet varatun hoidon hinnasta ja kokonaan peruuttamattomasta koko hoidon hinnan.

Hinnanmuutokset ovat astuneet voimaan 1.11.2019

ESSE PERUSKASVOHOITO
Probioottinen kasvohoito ihosi tarpeiden mukaisesti. Hoito voi olla Kosteuttava / Tasapainottava / Syväpuhdistava / Korjaava / Rauhoittava. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvo-hartiahieronnan, kasvo- ja silmänympärysnaamion ja ihon tarpeen mukaiset tehotuotteet. Tarvittaessa kulmien siistiminen. Hoitoaika n. 1 h
85€
ESSE DETOX syväpuhdistava kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito + mekaaninen ja/tai ultraäänilaitteella perustuva huokosten puhdistus. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, tasapainottavan hoitoseerumin, kasvonaamion ja loppuvoiteet. Hoitoaika n. 1h 15/30min

99 €
ESSE ERIKOISKASVOHOITO
Hoito voi olla kosteuttava/tasapainottava/kirkastava/syväpuhdistava/vahvistava ihon tarpeen mukaan. Hoito sisältää hoidon tarpeen mukaisen hieronnan ja tehotuotteen. Hoitoaika n. 1h 15 min
99€
ESSE TEHOKASVOHOITO
Kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokemus. ESSEn Sensitive/Ageless/Antioxidant boost hoito voi olla ihoa kirkastava, rauhoittava, anti-age vaikutteinen tai ihoa hellivä, runsaasti omega-rasvahappoja sisältävä hoito.
Sisältää tehoampullin.
Hoitoaika 1 h 30 min
120€
Tähtisilmät
Elvyttävän monitehoinen ja kosteuttava silmänympärysalueen hoito, joka vähentää turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia ja silottaa juonteita. Sisältää alkupuhdistuksen, silmänympärysiholle kuorinnan, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteet.
Hoitoaika n. 45 min.
*) Kasvohoidon yhteydessä 35 €
45€