Hoitola sijaitsee Joensuun keskustassa Carelicumin sisäpihalla. Hoitoajan voit varata kätevästi nettiajanvarauksesta tai soittamalla. Lämpimästi tervetuloa!

Kauneushoitolamme on erikoistunut ekologiseen luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon. Hoitolamme rauhallisessa ja ylellisessä tunnelmassa pääset nauttimaan kokonaisvaltaisesta ja rentouttavasta hoitoelämyksestä, jonka aikana keskitymme pelkästään sinun hyvinvointiisi.

Kehitämme ammattitaitoamme jatkuvasti erilaisilla koulutuksilla.

Miksi luonnon-
kosmetiikkaa?

Luonnonkosmetiikkaa käyttämällä vältyt altistumasta suurelle joukolle synteettisiä kemikaaleja, kuten säilöntä- ja väriaineet ja synteettiset hajusteet, joiden mahdollisia terveysvaikutuksia ei vielä edes tiedetä.

Luonnonkosmetiikka on taatusti eläinkokeetonta ja tuotteiden koko elinkaari, sen valmistuksesta tyhjän pakkauksen kierrättämiseen, kuormittaa mahdollisimman vähän ympäristöä. Luonnonkosmetiikka ei sisällä myöskään vesistöille haitallisia mikromuoveja, vaan sen raaka-aineet ovat mahdollisimman nopeasti ja täydellisesti biohajoavia.

Esse
– Probioottista ihonhoitoa

Esse on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta.

Esse on ammattituotesarja kauneushoitoloihin ja kuluttajatuotteet ovat myynnissä vain valtuutetuilta kosmetologeilta.

Myymälä ja verkkokauppa

Luotamme ainoastaan parhaaseen laatuun ja käytämme vain tehokkaita, laadukkaita ja luotettavia ekosertifioituja hoitolasarjoja. Valikoimastamme löytyy Esse Organic Skincare ja Whamisa. Muita kosmetiikka tuotteita mm. Patyka ja Alima Pure mineraalimeikkisarja.

Anna itsellesi hetki aikaa ja tule hemmoteltavaksi, toivottavat Eco Beautyn tytöt.

Kaikki kasvohoidot teeme laadukkaalla probiottisella ESSE – tuotesarjalla. Esse kavohoidoissa valitsemme sinun ihollesi sopivimman hoidon. Herkälle iholle suosittelemme aluksi lymfakasvohoitoa