Eco Beauty -kauneushoitolassamme voit nauttia lempeistä hoidoista rauhallisessa ja kiireettömässä ympäristössä.

Kauneushoitolamme on erikoistunut ekologiseen luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon. Ideologiamme perustuu luonnon ja ihmisen kunnioittamiseen, joten käytämme hoidoissamme ainoastaan luonnonkosmetiikkaa.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle kokonaisvaltainen ja rentouttava hoitoelämys, jonka aikana keskitymme pelkästään sinun hyvinvointiisi.

Kehitämme ammattitaitoamme jatkuvasti erilaisilla koulutuksilla, ja sitoudumme Suomen Ekokosmetologien laatutavoitteisiin, joita ovat: kasvu, läsnäolo, korkea laatu, biosertifioitu luonnonkosmetiikka, sisäinen ja ulkoinen kauneus, rehellisyys ja puhtaus.

Eco Beauty – Luontoa ja ihmistä kunnioittaen.

Miksi luonnon-
kosmetiikkaa?

Luonnonkosmetiikkaa käyttämällä vältyt altistumasta suurelle joukolle synteettisiä kemikaaleja, kuten säilöntä- ja väriaineet ja synteettiset hajusteet, joiden mahdollisia terveysvaikutuksia ei vielä edes tiedetä.

Luonnonkosmetiikka on taatusti eläinkokeetonta ja tuotteiden koko elinkaari, sen valmistuksesta tyhjän pakkauksen kierrättämiseen, kuormittaa mahdollisimman vähän ympäristöä. Luonnonkosmetiikka ei sisällä myöskään vesistöille haitallisia mikromuoveja, vaan sen raaka-aineet ovat mahdollisimman nopeasti ja täydellisesti biohajoavia.

Esse
– Probioottista ihonhoitoa

Esse on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta.

Esse on ammattituotesarja kauneushoitoloihin ja kuluttajatuotteet ovat myynnissä vain valtuutetuilta kosmetologeilta.

Myymälä ja verkkokauppa

Meiltä löytyy myynnistä kattava valikoima laadukkaita luonnonmukaisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita (sekä meikkejä) naisille ja miehille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat tällä hetkellä mm. Esse, L’atelier des Delices, Provida, Avril ja Couleur Caramel tuotteet joita et löydä muualta Joensuusta.

Ammattitaitoinen ja palveleva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet ja opastaa niiden käytössä.

Jos kaipaat opastusta tai uusia vinkkejä meikkaamiseen, muistathan että voit varata meiltä ajan meikkiopastukseen, jossa valikoidaan sinulle sopivat tuotteet, sävyt ja neuvotaan oikeat meikkaustekniikat.