Vastaanotto

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman rauhallisen ja meluttoman hoitohetken. Kunnioitathan tätä itsesi ja muiden asiakkaiden vuoksi sulkemalla puhelimen ja välttämällä äänekästä keskustelua.

Ole ystävällinen ja saavu paikalle hyvissä ajoin. Myöhästymisesi lyhentää omaa hoitoaikaasi myöhästymisen verran.

Hoidostasi riippuen pyydämme sinua täyttämään esitietolomakkeen. Vastaathan kaikkiin kysymyksiin huolellisesti ja kerrothan hoitajalle mahdollisista terveydellisistä tai fyysisistä terveysmuutoksista, jotka saattavat vaikuttaa hoitoon. Ilmoitathan hoitoa varatessasi jos olet raskaana tai imetät, näin varmistamme että hoito sopii varmasti sinulle.

Myymälässämme on istumapaikkoja odottelua varten. Huomaathan, että suljemme myymälän oven klo 17. Jos saavut tämän jälkeen hoitoon, tulemme päästämään sinut sisään mahdollisimman pian.

Peruutusehdot

Peruutukset tulee tehdä 24 tuntia ennen varattua hoitoaikaa. Veloitamme 50% palvelun hinnasta, mikäli hoitoaika jää käyttämättä. Ajan peruuttaminen onnistuu tekstiviestillä, sähköpostilla, soittamalla tai Book Salonin kautta saamastasi sähköpostista. Valitettavasti emme ota vastaan peruutuksia Facebookin tai Instagramin kautta.

Eco Beauty
Kauneushoitola

MYYMÄLÄ AVOINNA

Maanantai – perjantai klo 10 – 17

HOITOLA AVOINNA

Maanantai – perjantai klo 8:30 – 20

Lauantaina sopimuksen mukaan

Osoite

Koskikatu 7 (Carelicumin sisäpiha)
80100 Joensuu

Carelicumin sisäpihalle pääset mm. Yliopiston apteekin
ovien viereisestä porttikongista.
Hoitolamme on ravintola Delin Chinaa vastapäätä.

Miten ottaa meihin yhteyttä?

info@ecobeauty.fi

p. 0400 433 643

Hoidon voit varata myös Book Salon- nettiajanvarauksen kautta