IHONHOITO SARJAT

Toteutamme Kasvohoidot Etelä-Afrikkalaisella ihonhoitosarjalla Essellä joka tarjoaa laajan valikoiman probioottisia, luonnonkosmetiikkasertifioituja, eläinkokeettomia ja vegaanisia ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille. Probioottisella ihonhoidolla pyritään vaikuttamaan ihon mikrobiomiin luomalla ihossa eläville hyville mikrobeille suotuisat kasvuolosuhteet.

Tuotteet sisältävät myös prebiootteja, joilla ravitaan valikoituja, iholle hyödyllisiä mikrobeja sekä probioottisia uutteita, jotka mm. auttavat hidastamaan ihon ikääntymisprosesseja.

Esse Core linja

Sertifioitu, probioottinen luomuihonhoitolinja suojaamaan ja ravitsemaan ihoasi. Kaikille ihotyypeille.

Esse Sensitive linja

Luonnonmukaiset ja probioottiset aktiiviaineet rauhoittavat ja hoitavat reaktiivista ihoa. Sensitive- linjan tavoitteena on alentaa ihon reaktiotasoa kolmen kuukauden käytön jälkeen. Sensitive-linjan tuotteet eivät ole täysin hajusteettomia, mutta niihin ei ole lisätty erikseen hajusteita. Tuoksut tulevat siis nerolin ja vaniljan eteerisistä öljyistä, joiden sisältämien tuoksukomponenttien osuus tuotteissa on maksimissaan 0,03% allergisten reaktioiden minimoimikseksi. Sopii kaikille ihotyypeille.

Esse Plus linja

Korkealuokkaiset probioottiset tuotteet tehostavat ihosi mikrobiomin toimintaa maksimaalisten anti-ageing -vaikutusten saavuttamiseksi. Plus- linjasta löytyy myös herkälle iholle sopivia hoitotuotteita.

 

Djusie on kotimainen Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Mehukkaat, ihanan värikkäät ja vain luonnollisiin raaka-aineisiin perustuvat ihonhoitotuotteet ihastuttavat ensisilmäyksellä.

Tuote sarjan on suunnitellut kosmetologi, luonnonkosmetiikan ja ihonhoidon asiantuntija Katja Kokko, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikan edelläkävijöistä.

Sarjan jokaisen tuotteet raaka-aineet ovat tarkoin valittuja ja laadukkaita. Tuotteissa hyödynnetään myös kotimaisia aktiiviaineita. Jokaisella raaka-aineella on oma ainutlaatuinen tarkoituksensa ja tehtävänsä tuotteessa eikä niissä ole mitään ylimääräistä, eikä mitään poistettavaa.

Djusiesta ainutlaatuisen tekee myös se, että sarja on luotu edustamaan ja edistämään mielen hyvinvointia, tervettä itsetuntoa ja luonnollista kauneutta. Osa sarjan tuotoista myös lahjoitetaan mielenterveystyöhön ja koulukiusaamista ehkäisevään työhön.

Djusien tuotteet löytyvät myös myyntihyllystämme!

Patykan tuotteet löytyvät myyntihyllystämme. Emme toteuta kasvohoitoja tällä sarjalla.

Patyka on pariisilainen luksusmerkki, jonka filosofian ytimestä löytyvät parhaat luomulaatuiset, Reilun kaupan periaatteita kunnioittavat raaka-aineet sekä taidokas tekninen osaaminen. Tuotteet ovat innovatiivisia, hienostuneita, sosiaalisesti vastuullisia ja ympäristöystävällisiä.

 

LUONNONKOSMETIIKAN MEIKKISARJAT JA MUUT TUOTTEET

 

Alima Pure on maailmanlaajuisen suosion saavuttanut luonnonkosmetiikan mineraalimeikkisarja Yhdysvalloista, jonka tavoitteena on tarjota maksimaalinen teho mahdollisimman minimalistisesti. Minimalistisuus näkyy sekä tuotteiden yksinkertaisen tyylikkäissä pakkauksissa että raaka-aineluetteloissa. Valikoimistamme löydät mineraalimeikkipohjat, huulipunat, poskipunat, varjostukset sekä luomivärit.

Nailberry on monipalkittu brittiläinen korkealaatuinen kynsilakkamerkki. Nailberryssä rikkaat sävyt sekä erittäin hyvä pysyvyys mahdollistaa kauniit kynnet, ilman oheisia myrkkyjä, kuten: ftalaatit, tolueeni, formaldehydi, formaldehydi resiini, kamferi, ksyleeni, etyylitosyyliamidi, trifenyylifosfaatti, alkoholi, parabeenit, eläinperäiset johdannaiset ja gluteenit. Nailberryn kynsilakoissa käytetään myös viimeisintä teknologiaa jonka avulla ilma ja vesihöyry kulkevat värikalvon läpi varmistaen, että lunnollinen oma kynsi on turvassa lakkaamisen aikana. Cruelty Free & Vegan ja 100% Halal-sertifioinnit. Gluteeniton.

Avril on tyylikäs ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka minimalistisesti pakatut tuotteet ihastuttavat paitsi toimivuudellaan myös houkuttelevilla hinnoillaan. Tuotteiden koostumukseen ja hentoihin tuoksuihin on kiinnitetty erityistä huomioita, jotta niiden käyttäminen on miellyttävää ja tuotteet soveltuvat herkimmillekin. Laajasta valikoimasta löydät kaikki keskeiset ihonhoito-, hygienia- sekä värikosmetiikkatuotteet, meikkisiveltimet sekä muut välineet. Avrililla on oma tuotesarja myös miehille. Kosmetiikkafanit ylistävät Avrilin ripsivärejä luonnonkosmetiikan parhaimmiksi ja meikit keräävät muutenkin kehuja runsaiden ja pitkäkestoisten pigmenttien ansiosta.

Algamaris tuotteet ovat 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Algamaris tarjoaa tehokkaan luonnollisen aurinkosuojan koko perheelle. Ecocert sertifioituja. Algamaris ei jätä valkoista pintaa iholle.