Etelä-Afrikkainen ihonhoitosarja Esse tarjoaa laajan valikoiman probioottisia, luonnonkosmetiikkasertifioituja, eläinkokeettomia ja vegaanisia ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille. Probioottisella ihonhoidolla pyritään vaikuttamaan ihon mikrobiomiin luomalla ihossa eläville hyville mikrobeille suotuisat kasvuolosuhteet. Tuotteet sisältävät myös prebiootteja, joilla ravitaan valikoituja, iholle hyödyllisiä mikrobeja sekä probioottisia uutteita, jotka mm. auttavat hidastamaan ihon ikääntymisprosesseja.

Esse Core linja

Sertifioitu, probioottinen luomuihonhoitolinja suojaamaan ja ravitsemaan ihoasi.

Esse Sensitive linja

Luonnonmukaiset ja probioottiset aktiiviaineet rauhoittavat ja hoitavat reaktiivista ihoa. Sensitive- linjan tavoitteena on alentaa ihon reaktiotasoa kolmen kuukauden käytön jälkeen. Sensitive-linjan tuotteet eivät ole täysin hajusteettomia, mutta niihin ei ole lisätty erikseen hajusteita. Tuoksut tulevat siis nerolin ja vaniljan eteerisistä öljyistä, joiden sisältämien tuoksukomponenttien osuus tuotteissa on maksimissaan 0,03% allergisten reaktioiden minimoimikseksi.

Esse Plus linja

Korkealuokkaiset probioottiset tuotteet tehostavat ihosi mikrobiomin toimintaa maksimaalisten anti-ageing -vaikutusten saavuttamiseksi.

Saapuessaan Koreasta Suomeen syksyllä 2017 Whamisan suosio räjähti käsiin. Tämä ei ole ihme: moni käyttäjä totesi Whamisan olevan ensimmäinen ihonhoitosarja, jonka tulokset ovat silminnähden tehokkaita! Whamisasta tekee erityisen sen fermentoimalla käytetyt raaka-aineet, joita iho pystyy hyödyntämään paremmin ja jotka sisältävät enemmän antioksidantteja.

Korealaiselle kosmetiikalla tunnusomaista on tehokkuus. Korealaiset naiset ovat hyvin raaka-ainetietoisia ja osaavat arvioida tuotteiden tehoa. Jos tuote ei lunasta lupauksia, se lentää roskiin. Koreassa ei olla brädiuskollisia, vaan tuotteilta vaaditaan toimivuutta ja toisaalta uusia tuotteita kokeillaan myös herkästi.

Whamisan tuotteet ovat tehokkaita ja aktivoivia. Tämän vuoksi en niitä  ei suositella herkälle iholle, rosacealle tai suunympärysihottumalle eli POD:lle. Liian aktiiviset tuotteet voivat ärsyttää ihoa ja pahentaa ongelmia. Ensin tulee keskittyä ihon tasapainottamiseen ja reaktiivisuuden vähentämiseen ja vasta myöhemmin voi harkita uudelleen tehokkaampia tuotteita.

Patyka on pariisilainen luksusmerkki, jonka filosofian ytimestä löytyvät parhaat luomulaatuiset, Reilun kaupan periaatteita kunnioittavat raaka-aineet sekä taidokas tekninen osaaminen. Tuotteet ovat innovatiivisia, hienostuneita, sosiaalisesti vastuullisia ja ympäristöystävällisiä.

Alima Pure on maailmanlaajuisen suosion saavuttanut luonnonkosmetiikan mineraalimeikkisarja Yhdysvalloista, jonka tavoitteena on tarjota maksimaalinen teho mahdollisimman minimalistisesti. Minimalistisuus näkyy sekä tuotteiden yksinkertaisen tyylikkäissä pakkauksissa että raaka-aineluetteloissa. Valikoimistamme löydät mineraalimeikkipohjat, huulipunat, poskipunat, varjostukset sekä luomivärit.

Nailberry on monipalkittu brittiläinen korkealaatuinen kynsilakkamerkki. Nailberryssä rikkaat sävyt sekä erittäin hyvä pysyvyys mahdollistaa kauniit kynnet, ilman oheisia myrkkyjä, kuten: ftalaatit, tolueeni, formaldehydi, formaldehydi resiini, kamferi, ksyleeni, etyylitosyyliamidi, trifenyylifosfaatti, alkoholi, parabeenit, eläinperäiset johdannaiset ja gluteenit. Nailberryn kynsilakoissa käytetään myös viimeisintä teknologiaa jonka avulla ilma ja vesihöyry kulkevat värikalvon läpi varmistaen, että lunnollinen oma kynsi on turvassa lakkaamisen aikana. Cruelty Free & Vegan ja 100% Halal-sertifioinnit. Gluteeniton.

Avril on tyylikäs ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka minimalistisesti pakatut tuotteet ihastuttavat paitsi toimivuudellaan myös houkuttelevilla hinnoillaan. Tuotteiden koostumukseen ja hentoihin tuoksuihin on kiinnitetty erityistä huomioita, jotta niiden käyttäminen on miellyttävää ja tuotteet soveltuvat herkimmillekin. Laajasta valikoimasta löydät kaikki keskeiset ihonhoito-, hygienia- sekä värikosmetiikkatuotteet, meikkisiveltimet sekä muut välineet. Avrililla on oma tuotesarja myös miehille. Kosmetiikkafanit ylistävät Avrilin ripsivärejä luonnonkosmetiikan parhaimmiksi ja meikit keräävät muutenkin kehuja runsaiden ja pitkäkestoisten pigmenttien ansiosta.

Algamaris tuotteet ovat 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Algamaris tarjoaa tehokkaan luonnollisen aurinkosuojan koko perheelle. Ecocert sertifioituja. Algamaris ei jätä valkoista pintaa iholle.