Mitä on Reiki?

Sana Reiki tulee kahdesta japaninkielisestä sanasta – Rei: ”Korkeampi tietoisuus tai viisaus” ja Ki: ”Elämän energia”. Reiki siis merkitsee ”korkeamman viisauden ohjaamaa elämän energiaa”.

Usein sairautemme alkavat jostakin ulkopuolisesta, esimerkiksi stressistä. Ensin tämä aiheuttaa tukkeumia ja epätasapainoa energiakehossamme ja chakroissa. Sieltä epätasapaino siirtyy fyysiseen kehoon aiheuttaen erilaisia sairauksia. Tästä syystä on hyvä huolehtia henkisestä hyvinvoinnista; vaikka ei tuntisi mitään varsinaista sairautta, energian tasapainottaminen auttaa torjumaan piilevien tukkeumien siirtymistä fyysiseen kehoon.

Reiki-hoito on kokonaisvaltainen, rauhoittava ja tasapainottava hoitokokemus, joka avaa sinulle itsellesi mahdollisuuden parantaa oman elämäsi laatua.

Reikin avulla voimme korjata jo syntynyttä epätasapainoa, joka ilmenee esimerkiksi pahan olon tunteena, unettomuutena, masentuneisuutena ja lukuisina fyysisinä oireina. Voimme reikin avulla edesauttaa ja ylläpitää elämämme harmoniaa.

Hoidon kulku

Reiki-hoito 1h 55€.

Esse kasvohoito + Reiki-hoito 1h 30min 110€.

Reiki-hoito muun hoidon yhteydessä 25€.

1. Reikin aikana käymme kehon läpi päästä jalkoihin asettamalla kätemme hoidettavan keholle tai kehon lähietäisyydelle. Energia virtaa kauttamme ja löytää tiensä sinne, missä sitä tarvitaan. Meidän tehtävämme on olla mahdollisimman läsnä tilanteessa ja auttaa prosessoimaan sitä, mitä hoidon aikana tulee esille.

2. Hoito tapahtuu hoitopedillä. Asiakkaan ei tarvitse riisuutua, vaan hoito tapahtuu vaatteet päällä.

3 .Reiki-hoidossa jokainen hoitokerta on kokemuksena erilainen ja yksilöllinen.
Hoitoon vaikuttaa tämänhetkinen elämäntilanteesi. Hoidossa saat sen mitä juuri tähän hetkeen tarvitset, mitä olet valmis itsessäsi kohtaamaan ja mistä olet valmis päästämään irti.

4. Hoitoa ennen tai jälkeen voimme keskustella hoidosta, riippuen aina tilanteesta. Keskustelu voi olla jopa oleellinen osa hoitoa ja silloin hoitaja voi myös antaa kotihoito-ohjeita hoidettavalle, jos on tarpeen.