Mitä on Reiki?

Sana Reiki tulee kahdesta japaninkielisestä sanasta – Rei: ”Korkeampi tietoisuus tai viisaus” ja Ki: ”Elämän energia”. Reiki siis merkitsee ”korkeamman viisauden ohjaamaa elämän energiaa”.

Reiki on syvärentouttava ja energisoiva hoito, jossa tasapainotetaan kehoa ja mieltä. Reikihoidon myötä kehossa olevat tukokset alkavat avautua ja elintärkeä elämänenergia pääsee virtaamaan kehossa vapaasti.

Reiki on erityisen hyvä hoitomuoto nykyajalle tyypillisen kiireisen ja stressaavan elämäntavan aiheuttamien ongelmien hoitoon. Reiki rentouttaa, rauhoittaa ja hoitaa lempeästi kehon ja mielen tukoksia. Monet ovat saaneet reikin kautta avun esimerkiksi fyysisiin kiputiloihin, lihasjännityksiin, migreeniin, unettomuuteen, stressiin tai rauhattomuuteen. Reiki voi myös toimia täydentävänä hoitomuotona lääketieteen rinnalla, joskin on tärkeää painottaa, että se ei missään nimessä korvaa lääketieteellistä hoitoa.

REIKI TASO I & II  * USUIN LUONNOLLISEN PARANTAMISEN MENETELMÄ / KARUNTALO JOENSUU

Reiki-kurssin opettajana toimi Reiki Master, YTM, Hum. Kand. Helena Karhu.

Hoidon kulku

Reiki-hoito 1h 60€

Reiki-hoito muun hoidon yhteydessä 30min 25€

1. Reikin aikana käymme kehon läpi päästä jalkoihin asettamalla kätemme hoidettavan keholle tai kehon lähietäisyydelle. Energia virtaa kauttamme ja löytää tiensä sinne, missä sitä tarvitaan. Meidän tehtävämme on olla mahdollisimman läsnä tilanteessa ja auttaa prosessoimaan sitä, mitä hoidon aikana tulee esille.

2. Hoito tapahtuu hoitopedillä. Asiakkaan ei tarvitse riisuutua, vaan hoito tapahtuu vaatteet päällä.

3. Reiki-hoidossa jokainen hoitokerta on kokemuksena erilainen ja yksilöllinen.
Hoitoon vaikuttaa tämänhetkinen elämäntilanteesi. Hoidossa saat sen mitä juuri tähän hetkeen tarvitset.

4. Hoitoa ennen tai jälkeen voimme keskustella hoidosta, riippuen aina tilanteesta. Keskustelu voi olla jopa oleellinen osa hoitoa ja silloin hoitaja voi myös antaa kotihoito-ohjeita hoidettavalle, jos on tarpeen.

5. Hoidon jälkeen on hyvä nauttia puhdasta vettä.