Kestovärjäykset, Lash & Brow Lift

Muistathan että saat ripsien ja kulmien värjäykset alennettuun hintaan kasvohoitojen yhteydessä!

Brow Lift -Kulmien laminointi

Brow Lift, eli kulmien laminointi tarkoittaa kulmien pitkäkestoista muotoilua, jossa kulmakarvat asetellaan mahdollisimman siisteiksi ja tuuheiksi. Hoito sopii kaikille; tuuhet kulmat pysyvät paremmin aloillaan ja ohuet saavat symmetriaa ja volyymia. Kulmakarvat on helppo harjata haluttuun muotoon hoidon jälkeen. Hoito säilyy kauniina 2-5 viikkoa.

QUICK BROW LIFT – kulmien laminointi 59€
Palvelun hintaan kuuluu kulmien kestovärjäys ja muotoilu/siistiminen
Quick Lash & Brow Lift
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi hintaan 129,-. Sisältää ripsien ja kulmien värjäyksen. Tulethan hoitoon mielellään ilman silmämeikkiä!

Tietoa Quick Lash & Brow Liftistä

Toteutamme kestotaivutuksen ja laminoinnin suomalaisen LashLoversin tuotteilla. Palvelussa käytetään permanenttiaineita, joille on mahdollista herkistyä. Voimme halutessasi toteuttaa sinulle herkistymistestin ennen varsinaista ajanvarausta. Olethan meihin yhteydessä puhelimitse asian tiimoilta. Esteitä hoidolle ovat raskaus (aineiden vaikutuksia ei ole tutkittu), silmätulehdus, haavat tai ruhjeet silmien välittömässä läheisyydessä ja silmän alueen sairaudet. Huomaathan, että alle 16-vuotiaalla tulee olla huoltajan suostumus hoidon toteuttamiseen (myös pelkkään ripsien ja kulmien värjäykseen).

Quick Lash – Ripsien kestotaivutus

Palvelu toteutetaan aina asiakkaan toiveet huomioiden. Ripsiin saadaan haluttu kaarevuus valitsemalla parhaiten sopiva muotti. Lash Lift kestää kauniina noin 6-8 viikkoa ripsien uusiutumisen mukaan. Hoito ei välttämättä vaadi uusimista, sillä vaikutus katoaa hiljalleen.

QUICK LASH LIFT – ripsien kestotaivutus 75€
Palvelun hintaan kuuluu ripisen kestovärjäys

Kestovärjäykset

RIPSET JA KULMAT 39 € / 30 €(*
RIPSET 20 € / 16 €(*
KULMAT 24 € / 20 €(*
KULMIEN MUOTOILU 18 € / 14 €(*
*) Hinta kasvohoidon yhteydessä

Opiskelija-alennus -15% kaikista normaalihintaisista hoidoista ja -10% tuotteista (ei koske lahjakorttiostoksia).

Huom! Vasta hoitopäivänä perutusta ajasta veloitamme puolet varatun hoidon hinnasta ja kokonaan peruuttamattomasta koko hoidon hinnan.